Sashiko – japansk broderi (bog)

Sashiko – japansk broderi (bog)

249,00 kr. inkl. moms

Sashikobroderi er en enkel og sjov måde at lave visible mending på. Og det mener jeg virkelig! Sashiko laves med forsting/risting, hvilket passe alle erfaringsniveauer, både nybegyndere og erfarne, og du kan lave egne, sjove mønstre, som passer din personlighed.

Denne bog er dejligt overskuelig, hvis man lige vil snuse til sashikobroderi. Men den er også detaljeret nok, til at du får trin-for-trin beskrivelser til hvordan du kommer igang. Generelt en meget visuel bog, let at forstå og med kort overskuelig indførelse i tekst.

Forfatteren, Elise, får dig draget ind i sashikoverdenen. Først fortæller hun ganske kort om historien og hvorfor det bliver brugt, og kommer derefter hurtigt ind på den praktiske del – hvilke værktøjer du har brug for at komme igang og hvordan du gør.
Hun lærer dig hvordan du selv kan skabe dit sashikomønster eller bruge de mange klassiske sashikomønstre, som kan tegnes af direkte fra bogen.
Hun giver dig masser af idéer til projekter og syvejledninger til disse, store som små; fx. bordskånere, nålepuder, knapovertræk, punge, forklæder, puder m.m.

Bogen handler om sashikobroderi og er en god hjælp til at komme igang med at reparere med sashikobroderi, men giver kun en ganske kort vejledning i at reparere tøj med sashiko.
Vil du lære mere om sashikobroderi og reparationer, anbefaler jeg at dykke dybere ned i XiaoXiaoYarns videos på YouTube, som lærer dig sashiko fra grunden på en meget nem og behagelig måde.

Læs mere under fanebladet `Yderligere information´.

Du kan læse mere om visible mending på min blog eller komme med til et af mine kurser i visible mending – læs mere her.

Vægt 0,625 kg
Materiale

Hardback

Størrelse

25,5 x 20,5 x 1,5 cm. (h x b x d)
128 sider

Forfatter

Elise Nilsson

Originaltitel

Sashiko. Brodera japanskt. (originalsprog – svensk)
Oversat til dansk af Tine Wessel.

ISBN

9788740674842

Udgivelsesdato

2022-01-27

Forlag

Turbine

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sashiko – japansk broderi (bog)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Varenummer 9788740674842 Kategorier , Tags , , ,

relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top