Indholdsfortegnelse (klik på det ønskede emne)

HVEM er vi


Vores webstedsadresse er: http://sysl.dk.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

SySL redesign
Tinghusvej 13, st. tv.
3480 Fredensborg

E-mail: kontakt@sysl.dk
CVR nr.: 40783938
SySL redesign er en dansk virksomhed og lyder under danske love.

HVILKE personlige data vi indsamler,
HVORFOR vi indsamler det,
HVOR LÆNGE vi gemmer dine data samt
HVEM vi deler dine data med

GENEREL PRIVATLIVSPOLITIK

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Det er primært den dataansvarlige/direktøren i SySL redesign, Jessica Nilsson, og sekundært de ansatte hos ByHerskind, som er udbyder af hjemmesiden, der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores digitale kartotek (se uddybende i nedenstående tekst).

Du kan til enhver tid få slettet, rettet eller få oplyst de personlige oplysninger vi har registreret om dig (i henhold til Persondataloven), ved at skrive en mail til kontakt@sysl.dk.

Personoplysningerne registreres hos SySL redesign og opbevares indtil SySL redesigns hjemmeside ophører eller du beder om at få dem slettet.

Læs mere under respektive emne – cookies, kommentarer, kontaktformularer, reklamer m.m.

COOKIES

På www.sysl.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Når du klikker på `OK´ gemmes din accept i en måned, og skal herefter accepteres igen.

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Se fx. vejledningen på http://thagaard.org/cookiehandtering/.

KOMMENTARER

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.
Det er på ingen måde et krav at uploade et profilbillede for at skrive en kommentar.

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid (=hjemmesidens levetid). Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

KONTAKTFORMULAR

Når besøgende udfylder kontaktformularen og trykker send, sender du en mail til os på kontakt@sysl.dk. Der indsamles de data, som vises i kontaktformularen. 

Mailen sendes til vores indbakke, som hostes af vores webhotel simply.com, og gemmes i 5 år der samt i vores konto hos outlook.com, hvis du ikke har lavet en anden aftale med os eller specifikt beder os om at slette den tidligere.

NYHEDSBREV/ABONNENT

Når besøgende udfylder formularen og trykker tilmeld, sender du en mail til os på kontakt@sysl.dk. Der indsamles navn, mailadresse samt IP-adresse. Herefter sendes en bekræftelsesmail til din mailadresse. Det er først når du har bekræftet din tilmelding i den mail, at du endeligt er tilmeldt vores nyhedsbrev. Dette for at sikre at du kun modtager mails du har meldt dig til.
IP-adressen logges for at undgå misbrug af systemet.

Vi bruger MailPoet, som udbyder af nyhedsbrev og opbevaring af abonnenters oven nævnte oplysninger. Vi bruger desuden MailPoets sendetjeneste, som tillader os at spore åbninger og klik i vores mails. Vi bruger denne information til at forbedre indholdet i vores nyhedsbreve.

Personoplysningerne opbevares indtil SySL redesigns hjemmeside ophører eller du beder om at få dem slettet. Udover det, ligger der i hvert nyhedsbrev, der sendes ud, et tydeligt link med mulighed for afmelding.

MEDIER

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

REKLAMER

Vi benytter reklamer fra affiliate netværket Partner-ads på vores website. For at vi kan få betaling for de reklamer vi benytter, sker der en registrering når du klikker på en reklame/et reklamelink. Partner-ads lægger en cookie og registrerer IP-adresse m.m. for at kunne spore at et salg/et lead kommer fra os. Oplysningerne bruges udelukkende til dette formål. Vi har givet Partner-ads lov til at registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overensstemmelse med deres persondatapolitik.

Det er kun ved at du aktivt klikker på en tydeligt adviseret reklame på vores hjemmeside, at ovenstående oplysninger registreres hos Partner-ads.

INDLEJRET INDHOLD FRA ANDRE WEBSTEDER

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

LOGSTATISTIK (ANALYTICS)

Vi bruger log værktøjer på www.sysl.dk, hvilket betyder at statistik system (GoogleAnalytics, JetPack samt ExactMetrics) opsamler information, som kan give os et billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor i verden de kommer fra og hvor på hjemmesiden det forlades m.v.

Værktøjerne bruges udelukkende til at optimere SySL redesigns hjemmeside.


Tak fordi du besøger min hjemmeside!
Håber du vil være en del af mit nørdede genbrugsunivers.

Venlig hilsen,
Jessica
SySL redesign

Scroll til toppen