Om SySL

Hjem » Om SySL

Hej, jeg hedder Jessica og hjertelig velkommen til min blog. Hvor dejligt at du har fundet vej hertil!

Her kan vi dele kreative idéer og sammen skabe måder, at få vores tøj og andre ting at vare længere.

om sysl redesign

Min livsfilosofi deler mange fællestræk med `minimalisme´ og `slow living´, men er især en ånd arvet fra min mor og mormor, blandet med en god portion nørd.

Siden jeg var lille har jeg elsket at være kreativ og min mor lærte mig at sy, hækle og strikke. Igennem årene har det affødt mange projekter.

Det var dog først efter at min første datter blev født i 2015, at de kreative idéer virkelig tog fart.

Lige nu helliger jeg mig fuldtid til mit projekt, SySL redesign, mens jeg i baghovedet forsøger at blive klogere på, hvordan jeg skal videre som læge. Hverdagen og livet er nødt til at gå op, og lige nu fungerer det at være hospitalslæge ikke sammen med det, jeg gerne vil yde herhjemme.

Meet our author

Jessica

svensk, uddannet læge, bor i Danmark

Vi er en familie på 4, min kæreste og to døtre (født 2015 og 2018). Når der opstår et behov af en eller anden slags herhjemme, så gør jeg alt hvad jeg kan for at dække det behov med ting vi allerede har i hjemmet. Jeg ser det som en sjov udfordring, vi sparer penge, jeg får lov til at bruge min kreativitet…og sidst, men ikke mindst, så sparer det på miljøet.

Det kan fx. være at min trøje har fået et hul/huller og det ikke går at reparere og vores mindste datter har brug for en undertrøje. Så kan min trøje genbruges til det.

Vi arver meget tøj til vores børn og det er så dejligt! Men det betyder også at det er godt brugt, med huller og lidt ekstra farve fra maling fx. Jeg kan ikke fordrage huller, det klør i mig til at få det lappet eller på anden måde få det væk. Og så laver jeg det om til noget andet vi har brug for.

SySL står for `syssel´ eller `sy selv´,
og det dækker meget godt over hvad bloggen handler om.

Velkommen til!

Venlig hilsen,
Jessica

Scroll to Top