Croutoner

Hjem » Croutoner

Croutoner

Jeg elsker madrester og især at få det hele brugt. 

Når vores brød begynder at blive tørt, skærer vi det i terninger og fryser det ned.
Efterhånden samler vi sammen og når vi har brug for croutoner til en ret, rister vi det i ovnen.

De bliver simpelthen så lækre og er meget nemme at lave.
Mest sprøde bliver de lavet af et luftigt brød, men rugbrød går også.

Du kan bruge croutonerne i suppe, salat eller bare som snacks.
Mums!

Her finder du flere opskrifter, så du også kan slippe for madspild –
grøddeller, havregrødsklatter, grødboller og banankage.

Croutoner

Skær brødet i terninger.

Læg i fryseren og saml sammen.

Når du er klar til at bruge dem –
spred brødterningerne ud i en bradepande eller ovnfast form.

Sæt ovnen på 100 grader.

Rist dem indtil brødet bliver sprødt, mindst en time.
Rør rundt en gang imellem.
(Det kan gøres hurtigere, med en varmere ovn,
men check dem ofte, da de nemmere bliver branket.)

Hæld olivenolie på croutonerne og rør rundt,
for at fordele olien på alt brød.

Giv dem de krydderier, du ønsker, og rør rundt.

Du kan evt. give croutonerne et par minutter mere i ovnen efterfølgende,
men er ikke nødvendigt.

croutoner

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top